fbpx

Betingelser for brug af hjemmesiden

1.0 Indledning samt fastlæggelse af Clubtimize IVS’ rolle i aftalen

Clubtimize IVS

Cvr: 40118365

Hadsundvej 86C St. Tv.

9000 Aalborg

Danmark

Den officielle e-mailadresse vi kan kontaktes på er hej@clubtimize.dk.

Clubtimize IVS distribuerer et simpelt management program kaldet clubtimize.dk, som er henvendt til sportsklubber og foreninger primært indenfor badminton. Programmet forvalter holdtilmeldinger (kontingent), banebooking, arrangementer og fysiske produkter som kan købes af klubbens medlemmer gennem Clubtimze.dk.

Management programmet benyttes til oprettelse af afdelinger og hold, som klubbens medlemmer kan tilmelde sig. Yderligere stiller Clubtimize.dk et kommunikations Tool til rådighed for klubben, som bruges til at kommunikere til trænere og medlemmer. Programmet vil gradvist blive opdateret yderligere vil flere funktioner blive tilføjet løbende

2.0 Betingelser samt vilkår for brug af hjemmesiden

Ved anvendelse af Clubtimize IVS og sportsklub og-eller foreningens’ hjemmeside (I det følgende kaldet ”Hjemmesiden” og “Hjemmeside”) accepterer og godkender du de følgende beskrevet vilkår samt betingelser, for korrekt brug af hjemmesiden (I det følgende kaldet “Vilkår”). Ønsker du ikke at godkende og acceptere vilkårene, SKAL du straks forlade hjemmesiden og afbryde brugen af hjemmesiden.

Clubtimize IVS og foreningen/sportsklubben kan lave ændringer i disse vilkår. Derfor bør du løbende læse vores hjemmeside. Du vil som besøgende af hjemmesiden altid være underlagt de vilkår samt betingelser, som gælder på tidspunktet for anvendelse af hjemmesiden.

Som bruger er du ansvarlig for at alle indgåede aftaler, som er krævet nødvendig for at få adgang til hjemmesiden. Yderligere er du forpligtet til at alle brugere som benytter dit netværk er bekendtgjort med ovenstående vilkår, og overholder disse.

3.0 Pris samt betaling

Når du som bruger foretager køb af ydelser eller fysiske varer af Clubtimize IVS og sportsklub og-eller foreningens’ hjemmeside, bliver det skyldige beløb trukket af NETS A/S eller anden relevant samt godkendt indløser. Indløseren sørger i forbindelse med transaktionen for at betalingen bliver overført til Clubtimize IVS, som derefter videredistribuere beløbet til sportsklubben/foreningen.

Anvendes hjemmesiden til betaling for ydelser eller varer m.m. fra sportsklubben/foreningen godkender du at Clubtimize IVS forvalter brugerens betaling på disse betingelser samt vilkår der er angivet.

Clubtimize IVS og sportsklubben/foreningen opkræver et gebyr i sammenhæng med betalingen på hjemmesiden. Gebyret vil klart fremgå alle relevante steder, når transaktionen foretages og hvor end det måtte være relevant. Yderligere vil gebyret fremgå af fakturaen som modtages af sportsklubben/foreningen.

Der kan betales med følgende betalingsmiddel: Visa/Dankort, MasterCard/Dankort & Dankort.

Betalingen for holdtilmelding, kontingent og andre ydelser osv. sker forud. Fysiske produkter købt i webshoppen betales når varerne afsendes.

Clubtimize IVS anvender SCANPAY APS som betalingsgateway. SCANPAY APS står til ansvar for den krypterede og sikrede transaktion, som skabes mellem NETS A/S og dit betalingskort.
Læs evt. mere på Scanpay.dk og Nets.eu for at vide mere om sikkerheden ved online transaktioner

Priserne som fremgår af hjemmesiden, er IKKE momsbelagte, dette er grundet at ydelser leveret af en sportsklub eller foreningen ofte er fritaget fra moms. Eventuelle administrationsgebyrer er momsbelagte.

For at gennemfører betalingen, er det et krav at du benytter et Dankort eller et andet betalingskort som er godkendt til betaling i Danmark.

Hvis sportsklubben/foreningen tilbyder løbende betaling, godkender du ved det første træk, at foreningen fremadrettet må trække beløbet fra betalingskortet. Dette kan foretages indtil du ændrer medlemskabet eller afmelder dig medlemskabet af sportsklubben/foreningen. Du vil i den sammenhæng modtage en e-mail, der indeholder information om det skyldige beløb.

Dine kortinformationer bliver i ovenstående tilfælde ikke gemt hos foreningen, men hos SCANPAY A/S.

Beløbet som skal betales til sportsklubben/foreningen bliver automatisk trukket fra dit betalingskort.

Clubtimize IVS og sportsklubben/foreningen benytter SCANPAY APS, der er godkendt af NETS A/S til at foretage disse former for transaktioner. Transaktionerne bliver behandlet krypteret, og derfor er ingen kortdata synlig.

Kvittering for betaling bliver tilsendt pr e-mail.

For at stoppe medlemskabet og kontingentbetalingen, bedes du kontakte sportsklubben/foreningen.

Inden udløbsdatoen for betalingskortet er nået sender Clubtimize IVS eller sportsklubben/foreningen en påmindelse om dette pr e-mail. Herefter bedes du opdatere betalingskortet, hvorefter du kan foretage betalingen med de opdaterede kort informationer.

Ved kortspærring er du ansvarlig for at gennemfører en ny betaling, som skal foretages med et nyt betalingskort. Dette gøres ud fra de følgende principper ovenfor.

4.0 Fortrydelsesret

Der tilbydes som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på ydelser som holdtilmelding, kontingent osv. (Dette fremgår af “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12”). I tilfælde af sportsklubben/foreningens accept af fortrydelsesret kan der gennemføres en aftale af refundering. I dette tilfælde er det forbrugerens egen opgave at kontakte sportsklubben/foreningen som leverer ydelsen.

Har du foretaget en bestilling af en fysisk vare, har du jf. Forbrugeraftaleloven 14 dages fuld fortrydelsesret fra tidspunktet for levering. Er dette tilfældet bedes du kontakte sportsklubben/foreningen som leverer varen indenfor 14 dage.

PERSONDATABETINGELSER FOR Clubtimize.dk

1 Accept af persondatabetingelser

Persondatabetingelserne for Clubtimize.dk gælder for brug af clubtimize.dk

Ved at bruge clubtimize.dk acceptere du disse persondatabetingelser og giver dermed også samtykke til vores behandling af data. Ønsker du ikke at acceptere disse betingelser bedes de stoppe brugen af Clubtimize.dk omgående.

Er du under 15 år gammel, ska du inden du benytter Clubtimize.dk have godkendelse fra dine forældre, før du godkender disse betingelser.

Alt behandling af personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med GDPR (Persondataforordningen).

  1. Ansvarlig for data

Den ansvarlige for dine data (også kaldet den dataansvarlige), er klubben eller foreningen som du gennem Clubtimize.dk har medlemskab hos. Dette betyder at klubben/foreningen bærer ansvaret for at reglerne omkring persondataforordningen overholdes korrekt. Dette betyder også at foreningen/klubben har ansvaret for at informere om deres formål med deres databehandling af dine data.

Er du ikke medlem af en forening/klub er det Clubtimize.dk som er ansvarlig for dine data.

  1. Behandler af data

Clubtimize.dk tager rollen som databehandler og behandler derfor data baseret på klubbens ønsker og krav. Dine rettigheder som bruger vil i Clubtimize.dk’s system stadig blive overholdt, hvilket bl.a. betyder at du kan tilbagetrække dit samtykke og slette dine data mm.

Clubtimize.dk er yderligere forpligtet til at træffe den påkrævede tekniske sikkerhedsforanstaltning således at oplysninger ikke bliver slettet, tabt eller på anden måde komme til uvedkommendes kendskab. Således data ikke kan misbruges eller på anden måde blive ukorrekt behandlet. Ønsker du som bruger information om disse sikkerhedsmæssige foranstaltninger bedes du kontakte os.

  1. Formålet med dataindsamling

Dataene bliver behandlet med formål for at du som bruger kan benytte Clubtimize.dk i forbindelse med træfningerne/holdene du er tilmeld. Dette betyder at træneren samt klubben kan administrere holdet og den enkelte træning efter behov.

Retsgrundlaget i den generelle EU persondataforordning er artikel 6, stk. 1.

Det yderligere formål med indsamling af dine oplysninger er at Clubtimize.dk kan benytte disse oplysninger til markedsføringsmæssige reklamer, som du kan blive præsenteres for på Clubtimize.dk. Disse data omhandler alder, køn, postnummer, kontaktinformationer vil aldrig blive delt med 3. part med mindre loven kræver dette.

5. Dataindsamling

Når du på Clubtimize.dk tilmelder dig et hold vil der blive indsamlet oplysninger omkring dig og din brugerprofil. Her vil som minimum blive indsamlet data omkring navn, fødselsdato, adresse, postnummer og by. Yderligere kan foreningen/klubben vælge at anmode om yderligere oplysninger, såsom mobilnummer, telefonnummer osv.

Du har altid mulighed for at rette dine oplysninger på Clubtimize.dk

Clubtimize.dk tilbyder også et værktøj til at tjekke fremmøde, betalinger og resultater fra kampe.

Som forening/klub har i mulighed for at samle yderligere data omkring medlemmer, dette inkludere personfølsom data, omkring det enkelte medlem. Dette er på ingen måde Clubtimize.dk’s ansvar da ansvaret for dette ligger hos foreningen/klubben, og de skal derfor have et gyldigt argument for dette.

  1. Profilbilleder på Clubtimize.dk

Du har som bruger på Clubtimize.dk mulighed for at uploade billeder til din profil. Uploader du disse billeder, accepterer du også at klubben må anvende dem på deres hjemmeside. Du vil som bruger altid have mulighed for at slette og ændre disse billeder.

Anvender du Clubtimize.dk accepterer du yderligere at klubben må anvende situationsbilleder taget af dit i offentligt rum, dette kunne være til træning eller kampe.

  1. Rettigheder som bruger

Som bruger har du (som også beskrevet i vores privatlivspolitik), ret til at tilgå alt data vi behandler om dig. Yderligere kan har du som bruger mulighed for indsigelse mod den data vi behandler om dig.

Vi gemmer aldrig yderligere oplysninger om dig end dem som fremgår af din profil på Clubtimize.dk

Er dine oplysninger ikke korrekte bedes du rette dem på Clubtimize.dk, er dette ikke muligt bedes du kontakte Clubtimize.dk som vil rette dem for dig.

Som bruger har du mulighed for at tilgå alt information der er registreret om dig, dette kan downloades fra din profil.

For at trække dit samtykke tilbage bedes du slette din bruger på Clubtimize.dk

  1. Sletning af bruger

Du har som bruger mulighed for at slette din profil eller slette dit tilhørsforhold til din forening/klub. Sletter du tilhørsforholdet vil din bruger stadig være aktiv på Clubtimize.dk og du har mulighed for at tilmelde andre klubber.

I begge tilfælde vil klubben stadig opbevare noget data omkring dig, dette skyldes at klubben eventuelt skal bruge dette data til indberette til kommunale tilskud osv. Dog vil alt data ikke være tilgængeligt efter 5 år.

  1. Opdatering/ændring af persondata

Clubtimize.dk vil til enhver tid være berettiget til ændringer af ovenstående betingelser. Derfor bedes du som bruger ofte holde dig opdateret omkring disse betingelser.

Accepteres disse betingelser ikke vil der ikke være mulighed for at benytte Clubtimize.dk

10 Cookies

Som det fremgår af vores privatlivspolitik anvendes der cookies på Clubtimize.dk

  1. Senest opdateret

Disse persondatabetingelser er senest opdateret d. 19. marts 2019