fbpx

Klubsystem til badminton

Kom GRATIS igang

Klubsystem til badmintonklubber men hvorfor?

Der er en masse klubsystemer derude, hvorfor skal der laves et klubsystem til badminton?

Der findes en helt masse forskellige klubsystemer derude og de er stort set alle sammen lavet til at passe alle former for foreninger hvilket betyder der ikke passer helt perfekt til nogle faktisk.

Men ja nok om vores konkurrenter jeg går ud fra du er her fordi du gerne vil høre hvad vores service kan!

Hvorfor passer vores klubsystem til badminton?

Clubtimize indeholder en masse forskellige funktioner som vi sammen med badmintonklubber har er kommet frem til passer godt til badmintonklubber. Selvfølgelig indeholder Clubtimize en klassisk funktion til at tage imod kontingent fra klubben i form af holdtilmelding.

Udover holdtilmelding understøtter Clubtimize også muligheden for banebooking. Her har klubben mulighed for at leje baner ud enten på sæson eller årsbasis. Disse udlejninger spiller ofte en stor økonomisk rolle for klubberne da det er en mulighed for at bruge klubbens haltider til fulde.

Hvordan passer klubsystemet til badmintontrænere?

Clubtimize giver en fremragende mulighed for at skabe et overblik i form af en kalender. Kalenderen indeholder hver individuelle træning som klubben skal afholde i løbet af sæsonen. Dette giver trænerne mulighed for at planlægge hver enkelte træning. Yderligere er der lavet en integration til DGI’s øvelsesbank som kan virke som inspiration til trænerne.

Clubtimize gør sig også unikke i form af vores smarte kamprundegenerator. Clubtimize har lavet en kamprundegenerator som gør det muligt for trænerne at lave kamp og samtidigt gemme resultaterne. Resultaterne kombineret med vores smarte alogoritme gør det muligt for trænerne at få et overblik over spillernes niveau i forhold til hinanden, hvilket gør det meget nemt at sætte hold til holdkampe.

Hvad koster vores klubsystem til badminton?

Du kan læse mere om priserne på vores klubsystem her.

Kom GRATIS igang

Klubsystem til badminton