fbpx

Klubsystem

Kom GRATIS igang

Klubsystem til jeres forening?

Leder i efter et klubsystem som passer jeres forening?

Der findes mange forskellige klubsystemer som gør det muligt at holde klubbens styrring så digital som muligt. Mange systemer er desværre forfærdelig dyre og har store startgebyrer for at komme igang.

Denne dyre pris up front har vi skåret væk med vores nemme system. Clubtimize indeholder funktionaliteter til at tage imod kontingent, organisere hold, udlejning af baner og meget mere!

Udover de ovenstående funktioner vil der ved køb af vores premium pakke blive lavet en hjemmeside til klubben!

Hvem passer vores system til?

Clubtimize indeholder mange funktioner som i første omgang har været udviklet i samarbejde med badmintonklubber. Dette er grundet at badmintonklubber er vores primære fokusgruppe af klubber, da vi vil sikre os et klubsystem som passer helt perfekt til dem!

Foruden holdadministration og baneudlejning så indeholder Clubtimize også en regnskab synkronisering til gængse regnskabsprogrammer, på den måde skal jeres kassere ikke bruge tid på bogføring af alle kontingenter!

 

Kan dette klubsystem bruges af andre end badmintonklubber?

Ja da bestemt!

Som vi ikke har lagt skjul på så er vores system udviklet i samarbejde med badmintonklubber. Men hvis du tror Clubtimize også vil passe jeres foreningen så er det helt GRATIS at oprette en konto og prøve hvordan det virker! Ellers kan du altid fange vores support på hej@clubtimize.dk

Bruger i Clubtimize i jeres klub? Så kontakt os gerne hvis i oplever problemer eller har andet feedback til vores system!

 

Kommer der funktioner som passer andre typer af klubber?

Måske.. Hvem ved 😉

Det kan sagtens være at vi tilføjer funktioner som passer nede i fluefiskerklubben – dog er vores fokus at lave det bedste system til badmintonklubber og så må vi se om der ikke kommer noget på et tidspunkt.

 

Hvad koster dette klubsystem?

Priserne for Clubtimize kan læses her.

Kom GRATIS igang

Klubsystem Clubtimize