fbpx

Kontingentsystem

Kom GRATIS igang

Kontingentsystem til foreningen?

Leder i efter et kontingentsystem som kan sørge for alt kontingentopkrævning i jeres forening? Der er mange forskellige måder at sørge for kontingentopkrævning i klubberne. Den gængse metode har altid været at at lave en faktura eller opkrævning for hvert individuelt medlem som vil få tilsendt et girokort. Herefter betaler medlemmet for kontingentet. Clubtimize gør det muligt for foreninger at sætte kontingentet til alle deres hold og tilbyde medlemmer at betale og tilmelde sig online. På den måde skaber Clubtimize altid et perfekt overblik over hvilke medlemmer som har betalt og hvem som ikke har betalt.

Hvad gør man så med lukkede/inviterede spillere til bestemte hold?

Clubtimize.dk har udvkliet en funktion til at invitere udvalgte spillere som kun skal have adgang til visse hold. På den måde kan klubben sikre sig at nogle hold skal være lukkede hvor tilmeldning kun er muligt for de inviterede. Ovenstående funktion passer perfekt til badmintonklubber som ofte operer med lukkede træninger og udtagede træninger til klubbens bedste spillere.

Hvad med fakturering og regnskab?

Clubtimize.dk har lavet en synkronisering til gængse regnskabsprogrammer som gør det muligt for klubbens kassere/regnskabsansvarlige at importere alt data. Således slipper man for at bogføre stortset alle kontingentindtægter. I forhold til fakturering så bliver medlemmer præsenteret med en bekræftigelse på kontingentkøbet når de succesfuldt har betalt for et kontingent. Således har medlemmete dokumentation for deres kontingentkøb. Dette kan foreningens medlemmer altid tilgå på deres Clubtimize konto og yderligere har foreningsadministratoren også mulighed for at tilgå denne bekræftigelse.

Hvad med alt andet data i et kontingentsystem?

Clubtimize har selfølgelig optimeret vores kontingentsystem så det overholder de gældende GDPR regler. Således har foreningens medlemmer altid adgang til det data som er gemt omkring dem. Yderligere har de mulighed for at slette deres bruger hvilket sletter alt data som ikke skal gemmes. Det eneste tidspunkt data gemmes vil være i forhold til regnskab. Liiiiiiidt kringlet det ved vi godt… 🙂

Hvad koster et kontingentsystem som Clubtimize?

Priserne for Clubtimize kan læses her.

Kom GRATIS igang

Kontingentsystem