fbpx

Medlemssystem

Kom GRATIS igang

Medlemssystem til jeres forening?

Leder i efter et medlemssystem som holder styr på alt information om jeres medlemmer?

Clubtimize er udviklet i samarbejde med danske badmintonklubber for at sikre det perfekte system til at håndtere medlemmer i foreninger. Clubtimize indeholder mange forskellige funktioner, dette er f.eks. en helt klassisk medlemsliste. Denne giver bestyrelen overblikket over hvor mange medlemmer klubben har. Dataen kan senere hen analyseres så bestyrelsen kan få et overblik over hvordan det går for foreningen nu og her. Yderliger kan der sammenlignes med tidligere sæsonner. 

Foruden medlemslisten indeholder Clubtimize.dk også en holdliste som giver en dybere indblik i hvilke spillere/medlemmer der er tilmeldt hvilke hold. Her vil der som i ovenstående tilfælde også blive rig mulighed for at få et indblik i de forskellige hold. Hvor mange der møder op til træningerne. Hvordan har tilslutningen været til en givent træning osv.

Hvad kan Clubtimize som medlemsystem ellers gøre?

Clubtimize gør det muligt for foreningens trænere at få et indblik i klubben. Dette kan være alt fra den konkrete træning, til hvordan spillerne indbyrdes måler sig mod hinanden.

Foruden trænerne er Clubtimize også perfekt til den regnskabsansvarlige i klubben. De fleste foreningener kræver faktisk en del arbejde i forhold til regnskab, der skal posteres kontingentindtægter og i nogle klubber flere gange pr sæson. Dette slipper man for hvis man bruger Clubtimize, her er det muligt at importere alle kontingentindtægter til kassekladen. På den måde kan man med to til tre klik bogføre alt kontingent.

Hvad så med de gamle girokort?

Ja dem må i nok desværre undvære… 🙂 

Clubtimize gør det muligt for jer at tage imod de fleste former for kreditkort, på den måde skal i ikke sende noget manuelt. I skal i klubben bare oprette holdene og få medlemmerne til at tilmelde sig igennem systemet. 

 

Hvad koster et kontingentsystem som Clubtimize?

Priserne for Clubtimize kan læses her.

Kom GRATIS igang

Medlemssystem